25 Şubat 2014 Salı

Stilin Kokusu Jo Malone

Hepimiz parfüm seçerken mümkün olduğunca farklı olsun, herkeste olmayan bize özel bir koku olsun isteriz. Bunu sağlamak malesef biraz zor olabiliyor. Çünkü piyasada hemen hemen her parfümün taklidi mevcut. Dolayısıyla yeni aldığımız bir parfüm çok kısa bir süre sonra çevremizdeki bir çok insan tarafından kullanılır hale gelebiliyor. Tabiki her koku tenden tene değişir, fakat tamamen özel bir kokusunun olmasını kim istemez ki! Biz Jo Malone kullanarak kendimize özel kokular bulduk. Bir İngiliz markası olan Jo Malone Ankara'daki ilk mağazasını Next Level AVM'de açarak kokularını biz Ankaralıların beğenisine sundu. İstanbul'da dört mağazası bulunan marka, dünya çapında bir üne sahip olup dünyaca ünlü starlar tarafından tercih edilmekte. Biz de kokularından çok etkilendiğimiz Jo Malone ile ilgili detaylı bilgi almak istedik ve mağaza müdürü Murat bey ile kısa bir sohbet gerçekleştirdik. Parfümlerin en önemli özelliği tamamen doğal olup, içinde hiçbir kimyasal ve sentetik bulunmamasıdır. Bu sayede kokular tende ağırlaşma ve ekşime gibi farklılaşmalara uğramıyor. Ayrıca yumuşatılmış alkol kullanıldığından saç ve cildinize zarar vermiyor, güneş ışıklarının etkisiyle ciltte lekelenme ve yıpranmaya yol açmıyor.


Eğer bir parfümden daha fazlasını bekliyorsanız intense grubuna bakmanız gerekecek bu grup 7 kalıcı çeşitten oluşur. Intense grubunun el yapımı tamamen doğal mumları da mevcut. EDP grubunun birçok vücut ürünü de mevcut. Vücut yağı, vücut losyonu, kremi ve hatta çarşaf kokuları bile var. 
Bizim de ilk defa duyduğumuz ve çok beğendiğimiz kokular temiz çarşaflarınıza fresh bir koku vermek için ideal.

Parfüm Kombinleme Sanatı
Kokular tamamen doğal olduğundan iki kokuyu karıştırmanızda hiç bir sakınca yok. Birbiriyle uyumlu iki farklı kokuyu karıştırdığınızda ortaya bambaşka bir karışım çıkıyor ve aslında üç parfüm almış oluyorsunuz. 
Mesela sıcak bir çekicilik için çiçeksi parfümüze baharat ekleyebilirsiniz;)

Mağazanın dizaynı çok güzel ve çok değişik bir uygulama da yapılıyor.Mağazada el peelingi ve masajı yaptırmanız mümkün...

Verdiği bilgilerden dolayı Murat beye teşekkür ederiz.

Bizim önerilerimiz:
Vanilla&Anise
Velvet Rose& Oud
Peony&Blush Suede

Cologne
100ml PSF 260 TL
30ml PSF 130 TL
Cologne Intense
100ml PSF 330 TL
Home Candle
200g PSF 140 TL
200g PSF 175 TL ( Cologne Intense )
Scent Surround Room Spray
175ml PSF 125TL

10 yorum:

  1. Ben de bir parfüm manyağı olarak postunuza bayıldım artık takipteyim bana da beklerim :))
    www.pisimel.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Degerli yorumunuz icin cook tesekkur ederiiz:) bizde takibe aldik keyifle takip edecegiz;)

      Sil