6 Mart 2014 Perşembe

The Body Shop Face Mist

 Gün içinde bazen cildimiz kuruyabiliyor ve nemlendirme gereği duyuyoruz. Fakat makyajın üzerine nemlendirici uygulayamıyoruz. Tam tersi şekilde yaz aylarında da ferahlamaya ihtiyacımız oluyor ve makyajı uyguladıktan sonra yüzümüzü yıkayamıyoruz malesef. Bu sorunlara çözümü The Body Shop'ta bulduk. The Body Shop'ın mükemmel ürünleri Vitamin C ve Vitamin E içeren face mistlerden bahsetmeden geçemeyeceğiz...
 

Makyaj yaptıktan sonra gün içerisinde makyajın üzerine nemlendirici veya ferahlatacak başka birşey sürmemiz pek mümkün olmuyor. Fakat bu face mistleri ister temiz cilde ister makyajınızın üzerine kullanmanız ve gün boyu ferah ve nemli bir cilde kavuşmanız mümkün. Aynı zamanda makyajınızı sabitlemenize de yardımcı olacak bu iki ürünü çok seveceksiniz. 
Eğer cildiniz benim gibi hassas ve kuruysa  Vitamin E içeren ürünü tercih etmelisiz. Turuncu ürün yüksek dozda C vitamini içeriyor ve cilde canlılık veriyor. Fakat cildi hassas olanlara kesinlikle önerilmiyor. Bana uygulandığında yüzümün biraz yandığını hissettim ve tercihimi vitamin E olandan kullandım:)
Face Mistlerin fiyatı ise; vitamin E 29,90TL ve vitamin C 34,90TL. Üstelik şuan The Body Shop'ta yüz grubunda 3 al 2 öde kampanyası var, kaçırmayın deriz:)
Eminim cildinize göre tercih yapıp bu mistlere kavuştuğunuzda gün boyu ferahlığa ve nemli bir cilde kavuşmuş olacaksınız:)

2 yorum: